Steun jouw favoriet in Sochi via social media

Olympic hearts

Stuur je favoriete olympische atleet een persoonlijke boodschap

Zou jij dit doen via McDonalds? Je kunt met de hashtag #cheerstosochi op Twitter of de site www.cheerstosochi.com  een persoonlijk bericht sturen naar zijn favoriete team of sporter in Sochi.

Lees verder op Communicatieonline.nl.

Related Articles

Is er sprake van een generatiekloof?

Door alle snelle (vooral technologische) ontwikkelingen wordt er veelal gesproken over een grote generatiekloof. We willen allemaal wat anders, maar is dat wel zo?

Ik begin daar hoe langer hoe meer aan te twijfelen. In de jonge generaties is er telkens sprake van dat werk in hun levensstijl moet passen. Er moet een bepaalde balans zijn. Voor de oudere generaties zit daar echter geen verschil in. Ook bij hen moet werk in hun levensstijl passen. En is behoefte aan een balans tussen werk en leven.

Lees meer

Socialiseren met sociale media

De afgelopen weken weer behoorlijk veel gelezen over de zin en onzin van social media. Worden we er socialer of juist a-socialer van. Mogen werknemers er gebruik van maken of niet. Zelfs Psychologie Magazine heeft er aandacht aan besteed. Zij refereren aan een onderzoek van Michican State University onder 175 Facebook vrienden, die hele positieve bevindingen laat zien. In ieder geval positief voor degene die willen verantwoorden dat zij echt niet a-sociaal worden van social media.

Lees meer

Blijf op de hoogte

0 reacties

Pin It on Pinterest