Empower Your Brand

Zie jij door de bomen het bos nog?

Jouw WHY

Misschien ben je al jaren ondernemer. Misschien ga je binnenkort starten of ben je net gestart. Als je succesvol wilt zijn en het verschil wilt maken, is het essentieel om jouw waarom te kennen. Daar begint alles mee.
Ken jij jouw Why?
Samen met Empower Your Brand kun je dit volledig in kaart brengen.

Jouw BRAND

Hoe staat jouw merk ervoor? Kun je je voldoende onderscheiden van je collega aanbieders? Wat weet je eigenlijk over jouw merk? Onderzoek dit samen met Empower Your Brand in een (aantal) creatieve sessies.

Jouw Sociale Media

Sociale media is niets anders dan een manier van communiceren. Toch vinden velen het eng om de stap te zetten. En dat terwijl je niet meer om sociale media heen kunt. Belangrijk is te weten hoe je ze effectief inzet voor jouw merk en onderneming. Empower Your Brand biedt diensten aan van het vormgeven van uw marketing en communicatie strategie tot aan de uitvoering hiervan, bijvoorbeeld in de vorm van een maandelijks abonnement.

Maatwerk / In Company

Empower Your Brand biedt maatwerk aan zowel ZZP als MKB. Dit kunnen zowel korte als langlopende trajecten zijn, bijvoorbeeld in abonnement vorm. Daarnaast is het mogelijk in company workshops te organiseren of volledige trajecten uit te zetten van strategisch tot aan operationeel niveau.

Mijn Aanpak

Mijn aanpak met Empower Your Brand gaat niet om het schrijven van dikke rapporten. Ik ben er om met jou en jouw organisatie op een creatieve en praktische manier samen te werken. We zullen samen de initiële vraag verkennen, omdat deze vaak niet de werkelijke vraag blijkt te zijn. Op basis daarvan zal ik een aanpak voorstellen.

Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we enkele inspirerende / creatieve sessies hebben om de ware identiteit van de organisatie te ontdekken, zodat we daarna de juiste stappen kunnen bepalen. Het kan ook inhouden dat we een praktische workshop organiseren over het opzetten en benutten van specifieke socialemediaplatforms. In sommige gevallen kan dit zelfs leiden tot het bouwen van een nieuwe website of een abonnement Sociale Media Management (SMM). Samen zullen we de gewenste verandering realiseren.

Sandra Galjaard

Pin It on Pinterest