Aanbevelingen

Gedurende mijn project bij de Tweede Kamer heb ik Sandra leren kennen als een zeer betrokken projectleider en business partner. Ze weet waar ze het over heeft. Ze heeft een goed empathisch vermogen. Zaken die haar tot een heel prettig persoon maken.

Theo Vermeer

Zoals ik Sandra heb leren kennen is zij een persoon die de zaken professioneel, kordaat en grondig aanpakt. Sandra heeft een prettige persoonlijkheid, is besluitvaardig en neemt initiatief.

Xandra Hovius

Ik heb Sandra leren kennen als een persoon die zeer ambitieus te werk gaat zonder het respect voor de ander te verliezen. Ze weet waar ze over praat en legt graag uit waarom mensen waardevol zijn voor zichzelf en voor het bedrijf waarvoor zij werken.
Zij is een persoon die haar afspraken nakomt, iets dat vandaag de dag niet van iedereen gezegd kan worden.

Kees Kerkhof

Sandra heeft dusdanig kennis van zaken en mensen, dat ze tijdens het geven van de workshop goed oog heeft voor de mens. Hierdoor is ze bijzonder goed in staat om je persoonlijk bij te staan tijdens de workshop en je verder te helpen. Naar mate de workshop vordert, gaat de stof steeds dieper, een uitstekende opbouw.

Frederike Roozen-Slieker

Ik heb Sandra ervaren als een professioneel en enthousiast persoon die graag haar kennis met andere deelt. De workshop Empower Your Brand die ik bij haar heb gevolgd, was inspirerend en heeft mijn veel handvatten gegeven om over mijn eigen situatie na te denken.

Jasper Stamm

Ik heb bij Sandra de workshop ‘Empower Your Brand, Jouw Online Strategie’ mogen volgen. Dat was waardevol. Sandra heeft gedegen kennis van zaken over social media. Daarnaast biedt zij alle ruimte voor interactie en persoonlijke aandacht bij de uitwerking van plannen. Kortom, een aanrader!

Christianne Wilmink

Sandra is een mensen-mens en dat betekent dat zij tijdens een workshop de individuele behoeften goed in de gaten houdt.

Tijdens deze workshop geeft Sandra je een goed inzicht & handvatten over hoe je je merk kunt positioneren. Vervolgens laat ze zien hoe je door de inzet van verschillende kanalen daarover communiceren.

Als je worstelt met de positionering van je merk en de communicatie daaromtrent, Sandra bellen!

Ronald Goedhart

De workshop van Empower your Brand heeft me veel geleerd over het zakelijk gebruik (inzet van) social media! Dit gebeurt in een zeer prettige kleine setting waardoor een meer persoonlijke benadering ontstaat. Naast de aanreiking van tools ook ruim aandacht voor de content! Sandra Galjaard is een krachtige, deskundige vrouw die de workshop in een vlotte presentatie en met voldoende vaart brengt. Geen kans op achteroverleunen maar lekker aan de slag! De workshop is naast de programmering ook voorbereid op die personen die aan de desbetreffende sessie deelnemen, dit is merkbaar en geeft een extra touch!

Petra Flach

Sandra is capable and experienced in showing the benefits of Social Media. How to put yourself in the spotlight, how to promote your company and how to offer your product and/ or services in a correct way. And she advices you to make use of clear texts matching to the appropriate Social Media. She is defiant in assisting you with the development of your message. And above all Sandra enthuse you to act accordingly.

Hannie Stolwijk

Ik kan Sandra adviseren aan iedere kleine zelfstandige die net als ik een aantal jaren bestaat en de brand tegen het licht wil houden. In een gerichte coaching heeft Sandra mij een geweldige slinger weten te geven aan het ontwikkelen van Jeanson Consultancy en mijzelf. Ze wist me op een prettige manier te focussen en is bijzonder professioneel in haar feedback. Ze opende de wereld en bracht ruimte in mijn denken.

Marja Jeanson-Banning